EMC 2022 zal georganiseerd en verzorgd worden door Soldiers For Jesus MC België en zal doorgaan van 05 augustus ’22 – 07 augustus ’22.

Soldiers For Jesus MC is een organisatie die reeds 30 jaar internationaal actief is op het bedieningsveld en die hun focus gelegd hebben op evangelisatie binnen de 1% MC-cultuur.

Soldiers For Jesus MC werkt volgens dezelfde structuur als de 1% MC en zijn dan als dusdanig ook onderverdeeld in chapters binnen verschillende geografische locaties.

Voor meer informatie over onze bediening, ons werkgebied en onze colors, verwijzen we u naar en verwelkomen we u op onze website: klik hier.

Op onze website kan u door middel van een contactformulier ook meer informatie vragen en indien gewenst ook contactinformatie verkrijgen om met de bediening zelf in contact te komen.

We verwelkomen altijd nieuwe personen die zich geroepen voelen tot onze bediening en staan deze ook graag te woord. Er is nog altijd een grote oogst en veel arbeiders tekort, ongeacht de grootte van onze bediening wereldwijd.